Trupa Ligia & Band

Ligia Moldovan - o cunoasteti cu siguranta de la TV, radio, finalele primului sezon X Factor sau datorita celebrelor hituri: 30 de grade, Al tau impiedicat, Fraiero si altele. Reprezinta piatra de temelie in trupa, contribuie la compozitiile proprii ale trupei cu valoroase idei de linii melodice, versuri si armonii.

Se simte atrasa de muzica produsa de Sia, Kodaline, Dua Lipa, John Mayer, Zaho, Led Zeppelin si multe altele. In afara de muzica isi dedica timpul sportului si calatoriilor.

Sebi - groove-ul trupei, isi petrece timpul studiind jazz, rock si funk. Este cel mai mare dintre membri de aceea sfaturile lui sunt intotdeauna cele mai intelepte. Are ca pasiuni motoarele de viteza, snowboardul si mersul pe munte.

Nu isi incepe nicio dimineata fara un mic dejun sanatos, 150 de flotari si 80 de tractiuni.

Cornel - este cel mai nou membru ce a reusit in scurt timp sa-si puna puternica amprenta in soundul trupei. Este influientat de muzica jazz si de instrumentisti precum: Charlie Parker, John Coltraine, Coleman Hawkins si altii.

Are ca pasiuni IT-ul, masinile sport si parfumurile. Are un simt olfactiv de invidiat si detine o impresionanta colectie de parfumuri rafinate.

Daniel - este cel mai ''funky'' membru al trupei. Studiaza tehnica de slap bass si funk, sunetele produse de el reprezinta un condiment pretios pentru sunetul trupei. Mereu cu zambetul pe buze, el este omul care contribuie semnificativ la pozitivismul intregii echipe.

Detine puternice cunostinte in acvaristica, iar acvariile sale sunt adevarate opere de arta.

Benjamin - maestru al sintetizatoarelor el proceseaza sunetele cu maiestrie si este responsabil de freshness-ul sunetului. Datorita lui trupa se va incadra mereu in standardele soundului de actualitate.

Este pasionat de productie audio, muzica Queen si lead singing. A colaborat in trecut cu trupe mari si artisti consacrati din tara si strainatate.

Costi - mereu creativ, reuseste sa scoata trupa din limitele comune si aduce originalitate soundului. Ii place sa cante la pian si acordeon, dar cel mai bine se simte cu chitara in brate. Are ca influente muzicale: Frank Zappa, Pink Floyd, Led Zeppelin, Chet Atkins, Jerry Reed si altii.

Ii place sa calatoreasca si sa faca miscare in aer liber.

Hai sa vorbim!