Concerte

Ligia & Band - show la The Pub Bucharest!

Pe data de 20 februarie 2020 va asteptam, in numar cat mai mare, la The Pub Bucharest pentru un concert marca Ligia & Band. Am pregatit pentru un voi un show incendiar. Vor fi coveruri din anii '90 precum si folclor reorchestrat in maniera Super Cool ce ni se potriveste de minune.

Ne vedem in The Pub.

Hai de 8 Marie la Ploiesti la Curtea Berarilor!

In datele de 7 si 8 martie, trupa Ligia & Band va asteapta la Ploiesti la Curtea Berarilor unde va sustine cele doua concerte sambata de la ora 20 si duminica de la ora 18. Am pregatit un colaj de coveruri cu melodii indragite din anii 90 precum si multe alte surprize. Vom dansa toata noaptea si vom incinge hore pe melodiile inspirate din folclor, reinterpretate in maniera super cool marca Ligia & Band.

Concert De Strada in Piata Unirii: Ligia - Fraiero

Mereu inventiva si nonconformista, asa cum ii sta cel mai bine sa fie, Ligia si-a convins cu usurinta colegii sa sustina un miniconcert in plina strada.

S-au trezit de dimineata, si-au luat instrumentele, un microfon si doua boxe, si s-au instalat in Piata Unirii. Aici indata au inceput sa se bucure de admiratia trecatorilor care se opreau sa savureze spectacolul cu entuziasm. Toata lumea si-a putut da usor seama ca este vorba de o voce speciala, neobisnuita pentru un artist comun de strada.

Pagini